ARA ZOEKT (SR.) ACCOUNT MANAGER

Solliciteer nu

ARA ZOEKT (SR.) ACCOUNT MANAGER

FULL-TIME · ROTTERDAM

Wie zijn we
ARA heeft ruim 40 jaar ervaring, zit boordevol ambitie en vernieuwt voortdurend. We laten ons inspireren door de hele wereld: we zijn onderdeel van TBWA\, één van de grootste en meest creatieve internationale bureaunetwerken ter wereld. Je kent ons van werk voor o.a. Zwitserleven, Hypotheker, KPMG, CZ, Erasmus MC, Hero Group en PostNL. Voor jou als (Sr)Account Manager ligt er een enorme uitdaging om (verder) te bouwen aan een aantal van onze klanten.

Jouw uitdaging
We zijn op zoek naar uitbreiding van ons accountteam. Bij ARA krijg je een aantal eigen klanten. Met eigen verantwoordelijkheid om deze verder te brengen met de communicatiediensten en expertise die we leveren. Vrijheid is de andere V die je zult ervaren in deze baan. Je bent de spil in het team van creatie, techniek, media en uiteraard de klant zelf. Je adviseert en regisseert. Vanuit de grote betrokkenheid bij je klant, haal je het beste uit het bureau.

Wie ben jij?
Je hebt een aantal jaren ervaring als account of projectmanager. Bent volledig thuis in het digitale aspect van het communicatie vak. Misschien werkte je eerder bij een digital agency of een online media-agency.

Dat de (digitale) communicatie- wereld continu verandert, is voor jou geen enkel probleem. Sterker nog, je bent er dol op. Je bent goed in wat je doet, namelijk de leiding pakken op het proces, en samen met de andere disciplines zorgdragen voor inhoudelijke advisering. Wat zijn andere competenties van jou? Een teamspeler. Misschien wel de aanvoerder of liever gezegd de spelverdeler. Uitstekend Nederlands en goed Engels spreken/schrijven is nodig en goed met werkdruk om kunnen gaan helpt. Jij gaat niet zo snel gebukt onder een strakke deadline. Daar is wel wat meer voor nodig.

Wat bieden we?
De gelegenheid om voor hele mooie nationale en internationale merken goed werk te maken. Dat doe je vanaf ons kleurrijke kantoor in het Lloydkwartier, hét creatieve hart van Rotterdam. Hier kom je te werken in een leuk, divers en gemotiveerd team. We bieden een marktconform salaris passend bij je leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard een prima Zwitserleven pensioen.

Ara Creative Agency